Hotelli Nurmeshovi, Kirkkokatu 21, 75500 Nurmes • puh 013 256 2600 • info@nurmeshovi.com

Nurmeshovi palvelee.

Nurmeshovissa tapahtuu
7 loka

Tutustu Nurmeshoviin.

Nurmeshovi

Upeasti uudistettu hotelli Nurmeksen keskustan tuntumassa, jonka rento tunnelma ja modernin kodikas lounasravintola kutsuu viihtymään. Hotelli Nurmeshovi on Nurmeksen kaupungin maanmerkki. Hotelli rakennettiin funktionalistisen tyylisuunnan edustajaksi vuonna jo 1939, josta lähtien se on palvellut matkaajia ympäri maailmaa.

Nurmeshovi on 5 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, tai miten sen nyt ottaa; onko keskustasta tuo matka Nurmeshoviin. Hotellista käsin on helppo tutustua kaupungin kattavaan kulttuuri- ja vapaa-ajantarjontaan, Puu-Nurmekseen, kirjastoon, Pielisen rantaan ja vaikkapa päiväretki Kolille.

Palvelut

Hotellin aula, kaikki kokous- ja juhlatilat sekä suurin osa hotellin huoneista on täysin uudistettu vuoden 2013-14 aikana. Samalla on myös uudistunut hotellin lounasravintola,  joka tarjoaa hotellin katutasossa korkeatasoista lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.30. Voit myös rentoutua hotellin saunassa. Hotellissa on 2 erillistä tilaa jotka on mahdollista muuttaa kokoustilaksi, sekä langaton internetyhteys

Kysy!

Kysyvät ei tieltä eksy. Tunnemme kaupungin ja sen ihmiset, kaupungin tarjonnan erittäin hyvin. Kysy meiltä mitä halauaisit tietää tai tehdä.